Griekenland

Vrije keuze in uw vakantiebestemming: Griekenland en Lille

Ieder jaar zijn er honderdduizenden vluchten naar het buitenland. Of dit nu voor vakantie is of om zaken te doen. Deze bestemmingen worden gekozen door uw werkgever in overeenstemming met de andere partij. Maar als u op vakantie gaat heeft u zelf de keuze waar u heen wilt gaan. Gaat u dit jaar liever naar Griekenland? Of toch liever naar Turkije? Who know? U heeft alle keuze en hoeft met niemand rekening te houden alleen u.

 

Griekenland anno 2015

 

Griekenland is anno 2015 flink gedaald qua interesse door de economische situatie rond het land. Griekenland wordt waarschijnlijk los gekoppeld van de Europese Unie. Mits zij zich kunnen aanpassen op een aantal criteria die naar ons idee niet haalbaar zijn. Griekenland moest het jaren hebben van haar toerisme. Meer dan 10% van alle inkomsten kwamen binnen van toeristen. Als deze inkomsten wegvallen zal het land alleen maar verder in de sleur raken, maar dat is nu even niet ons probleem. Het gaat er nu om dat Griekenland een geweldig land is om een vakantie door te brengen. Het is verschrikkelijk leuk om met de hele familie naar Kreta te gaan en te genieten van de Griekse cultuur. Voor de jongeren is een van de partyeilanden leuk, maar voor de ouderen is er nu iets speciaals. Genaamd Precious Locations. Precious Locations is een online boekingsplatform voor speciale reizen naar, voor alsnog alleen, Griekenland.

Op www.preciouslocations.nl kun je eenvoudig een reis boeken. Het unieke is dat dit hotels zijn in gebieden waar het massatoerisme nog niet heeft toegeslagen.

 

Anders naar Lille

 

Een ander alternatief is Lille in Frankrijk. Lille wordt ook wel het Parijs van het Noorden genoemd vanwege zijn 360 graden turn-around. Het is inmiddels een trendy stad die zeer geschikt is al stedentrip stad. Wilt u een lang weekend weg? Dan is Lille de juiste keuze voor u. Kijk op www.lillefrankrijk.nl voor meer informatie.