AQUA FANTASY AQUAPARK

In hotel Aqua Fantasy kunt u met de hele familie een topvakantie beleven! Onbeperkt toegang tot een waterpark van 60.000 m2. Ook zit je hier pal aan het zandstrand van Kusadasi. Als je boekt, dan is er ook een nederlandstalige kidsclub. Dat betekent een vakantie vol dolle belevenissen met de gekke vakantievriendjes Ko en Kiki! Ga ook nog een dag op excursie naar Efese , een oude stad vol met ruïnes uit lang grijs verleden.

Fun for kids

Bij Hotel Aqua Fantasy kan de pret niet meer op! Je kunt meedoen aan meerdere tal van (watersport)activiteiten. In het hotel vind je meerdere bowlingbanen en je kunt sporten uitproberen, boogschieten of een potje tafelvoetbal of een potje tennis. Sport liefhebbers kunnen op het strand meedoen aan sporten als strandvolley en/of strandvoetbal, watersportliefhebbers kunnen een kano huren, waterfietsen of windsurfen (tegen betaling) en ook in de zwembaden wordt van alles georganiseerd.

Op vakantie met een baby en/of kleine kinderen

Waterpret

Maar liefst 26 verschillende glijbanen, een lagune, watervallen, een wildwaterrivier en verschillende restaurants en bars vind je in waterpark Aqua Fantasy in Kusadasi in Turkije bij 5* Hotel Aqua Fantasy. En bij het hotel vind je er nog eens negen! Waterliefhebbers kunnen hun lol niet op! Dit hotel valt niet voor niets onder het Slplash! waterpark vakantie label van Arke.